Blog

Medyumlar

Eskiden beri var olan ancak son yıllarda çok daha fazla insanın ilgisini çeken medyumluk ülkemizde de çok rağbet görmeye başlamıştır. Bilinen ünlü medyumların dışında ülkemizde birçok medyum bulunmaktadır. Medyumlar birçok insanın sıkıntılarını gidermekte, hislerini kullanarak onlara yol göstermektedir. Medyumluk bilinenin aksine falcılık ile karıştırılmamalıdır. Çünkü medyumlar yetenekleri doğrultusunda geleceğe dair net bilgilerde bulunamazlar. Aksine yaşanmış olaylar üzerine yoğunlaşarak bilgi verebilirler. Medyumlar trans yöntemini kullanarak ruhlar alemi ile bir çeşit psişik bir bağ kurmaktadırlar. Ancak medyumların hepsi sahip oldukları bu yeteneği iyiye kullanmayabilirler. O yüzden tercih edeceğiniz veya yardım alacağınız medyumun güvenilirliğini çok iyi analiz etmelisiniz. Zira gördüğü şeyleri saklayacak ve başka birine aktarmayacak bir medyumla çalışmanız çok büyük bir önem taşımaktadır. Aksi bir durumda sırlarınız ortaya çıkması söz konusu olabilir. Tatsız olaylar yaşamamak için dikkati elden bırakmamalı ve doğru medyumdan hizmet almalısınız. İyi bir medyum ile çalışırsanız yanlış yönlendirmelere de maruz kalmazsınız. Medyumluğa artan ilgi ile beraber ülkemizde pek çok medyum ortaya çıkmıştır. Çevreden aldığınız duyumlar ve internetteki araştırmalarınızdan sonra en doğru medyumu seçebilirsiniz. Tanınmış ve yıllardır bu işi yapan iyi bir medyum ile çalışmak sizin için harika bir seçim olacaktır.

Devamını oku

Ünlü Medyum

Latinceden gelen Medyum kelimesi, ruhlar alemi ile iletişime geçebilen kişilere verilen addır. Ruhlar alemi ve canlılar arasında bir bağ kurabilen medyumlar gerçekleşen pek çok olaya dair gizleri aydınlatabilirler. Yaşadığınız birçok sıkıntının kaynağını bir medyumdan yardım alarak çözebilirsiniz. Seçeceğiniz iyi bir medyum tüm sıkıntılarınızdan sizi kurtararak kafanızdaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırabilir. Ancak yardım alacağınız medyum hislerini doğru kullanan vicdan ve ahlaki açıdan kendini geliştirmiş bir birey olmalıdır. Aksi halde kimsenin bilmemesi gereken sırlarınız ortaya saçılabilir. Bu sırlar ile ilgili çeşitli sıkıntılar yaşayabilirsiniz. O yüzden Türkiye’nin en iyi medyumlarından biri ile iletişime geçmek sizin için en doğru tercih olacaktır.  Tanınmış ve güvenilir bir medyum sizin tüm istek ve beklentilerinizi karşılayarak sorununuza bir çözüm bulacaktır. Ülkemizde dünyadakine oranla medyumluk mesleğine pek saygı gösterilmemektedir. Aksine medyumlar modern falcılar gibi lanse edilmektedir. Bu benzetme medyumları çok fazla rahatsız etmektedir. Zira medyumlar geleceğe ilişkin bilgilere sahip insanlar değillerdir. Medyumlar olaylar üzerine yoğunlaşarak karanlıkta kalmış bazı gizleri aydınlatırlar. Güvenilir bir medyum ile iletişime geçerek öğrenmek istediklerinizi kolayca öğrenebilirsiniz. Sırlarınızı saklı tutacak ve size güven veren tanınmış bir medyum ile çalışmak elbette çok keyifli olacaktır. En iyi medyum ile iletişime geçmek için internet sitelerinden yardım alabilirsiniz.

Devamını oku

Medyum

Medyum kelimesi Latince bir kelimedir. Medyum denilen kişi, ölüler ve canlılar arasında iletişim kurabilen ve ruhlar âlemi ile iletişime geçebilen kişidir. Ülkemizde pek çok medyum bulunmaktadır. Medyumlar genel olarak falcı gibi tabir edilmektedir. Ancak bu çok yanlış bir tabirdir. Çünkü medyumluk geleceğe dair bilgiler vermek ya da büyücülük yapmak demek değildir. Aksine medyumlar ruhlar alemi ile bir bağ kurmak için trans yöntemini tercih eden mistik özelliklere sahip insanlardır. Medyumlar, transa geçerek beyin enerjisi ile kişi veya nesnenin gizemini çözmeye çalışırlar. Ülkemizin aksine medyumluk dünyada çok saygın bir yere sahiptir. Medyumlar çok yüksek bir enerjiye sahiptirler ve bu enerjilerini kontrol edebilirler. Sahip oldukları enerjiyi ne şekilde kullanacakları ise kendilerinin ahlakına kalmış bir iştir. Medyum olan kişiler güvenilir kişiler olmalıdır. Medyum, insanların sırlarını saklayabilmeli ve yanlış bir anlaşılmaya yer vermeyecek bir yol izlemelidir. Çoğu düşünceye göre medyumluk bir yetenektir. Tabire göre; Medyum sahip olduğu mistik güç ile yoğunlaştığı olayları televizyon ekranından izler gibi görmektedir. Bir medyumdan hizmet almak istiyorsanız önce medyumun güvenilirliğinden emin olmalısınız. Çünkü her medyumsahip olduğu güçleri iyiye kullanmamaktadır.  O yüzden güvenilir ve ahlaki açıdan zengin olduğuna inandığınız bir medyumdan hizmet almanız çok daha doğru olacaktır. Medyumların sayısı gittikçe arttığından her ben medyumum diyene itibar etmek çok doğru bir yaklaşım olmayacaktır.

Devamını oku

İlk Blog

Yeni blog'umuz bugün oluşturuldu. Buraya odaklanın ve sizi bilgilendirmek için çalışalım. RSS feed sayesinde, bu blogda yeni mesajları okuyabilirsiniz.

Devamını oku